Om hejfabrik

Book en tid


Om hejfabrikhejfabrik er et nystartet, levende keramikværksted, der ligger i unikke omgivelser, hvor jern, beton og granit i Rønnes upolerede industrikvarter møder det skønne naturområde ved Snorrebakkesøen.

Bag hejfabrik står jeg, keramiker Rikke Wulff. Med hjælp fra familie og venner forvandlede jeg i efteråret 2019 de lokaler, som tidligere husede Hasle Klinker, til et moderne keramikværksted. Jeg nyder hver dag at møde ind på mit nye værksted i det autentiske miljø, hvor natur og produktion mødes. Kontrasten i omgivelserne inspirerer mig - og jeg elsker tanken om, at det er klodens rå materialer, jeg forarbejder og former for at give det et kunstnerisk udtryk.

Mit ønske er, at mennesker, der møder min keramik, stopper op et kort øjeblik for at glæde sig over æstetikken i leret og livet i glasuren.

På hejfabrik producerer jeg primært kopper, skåle, vaser og tallerkner til min egen linje hejdesign. Derudover tilbyder jeg aktiviteter og afholder længerevarende kurser med det formål at introducere deltagere til glæden ved at skabe keramik. Når der er tid og ro til fordybelse, drejer jeg unikaværker- gerne store vaser og krukker – og videreudvikler mine glasurer gennem vedvarende eksperimenter med effekter og farver.

De keramiske produkter fra hejdesign og mine unikaværker sælges i vores lille butik på hejfabrik.

OBS der er ingen toiletforhold

 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag 14:00 - 18:00
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk